Első autóm egy hátsó kerekes Ford Sierra volt.Közben volt más autóm is, mikor is végre sikerült megvennem egy Ford Ranger Pickup-ot, ami már kicsit jobban hasonlított az usa vasakra.

 

Majd alábbhagyott a lelkesedés .De 2006-ban sikerült kijutnom Amerikába és csak ámultam-bámultam .

Ugyanabban az évben vettem észre egy elhagyott területen egy Pontiac Firebird-öt. Csak ott a gaz közepén rám nézett és mondta: Vigyél el!. Hát elhoztam, majd kicsit rendbetettem és jött rá egy fanatikus vevő, aki azóta jó barátom lett.

Amikor eladtam az autót, onnan kezdődött el az egész usa vasas történet. Nem nyerészkedésért vettem az autót és nem is az volt a célom az eladásával, hanem hogy olyan valakihez kerüljön, aki megérdemli és vigyáz rá.

 

A TÖRTÉNET TEHÁT 2006-TÓL INDUL.

 

USA vasak restaurálása, gyűjtése és eladása. Találkozókra járás velük és kicsit átélni azokat a dolgokat amiket kint mindennap megélhetnek az emberek. Egy kis színt vinni a saját és más "őrült" életébe.

 

Amerikai autók javitása, szerelése, karosszéria munkák minden mennyiségben, fényezés, kárpitozás. Amerikai autók bérbe adása eskövőkre, rendezvényekre vagy bármi más igényre.

 

 

AZ AUTÓKAT SOFŐRREL LEHET BÉRELNI AZ ALKALOMHOZ ILLŐ RUHÁZATBAN, VAGY AHOGY A MEGRENDELŐ IGÉNYLI.

 

Mészáros József

1 2 3 4 5 6