Mészáros József vagyok, 1978 májusában születtem .

Írhatnám ide, hogy több éves tapasztalat áll a hátam mögött és a világ legjobb szakembereivel dolgozom, de nem lenne valós adat. Számomra és az autók számára - szerintem - a legjobbakkal dolgozom, de persze mindenkinél vannak jobbak. Több éves tapasztalat? - ezt meg döntse el mindenki, aki ide látogat és megnézi mivel foglalkozunk.

Igazából hobbyból és az amcsi vasak iránti szeretetből kezdtem el az egészet.Honnan is indult ez az egész, csak pár sorban írnám le.


Szóval gyerekkoromban egyik kedvencem volt a Knight Rider sorozat, abból is David Hasselhoff mellett az autó, ami nem más volt, mint egy Pontiac Firebird Trans Am, amit akkoriban, gyerekként még nem tudtam. Sőt azt sem tudtam, hogy létezik igazából is ilyen autó. 13 évesen még csak tetszettek ezek, de nem jártam utána a dolgoknak.


Édesapám mindig mindenben mellettem állt és támogatott, bár mindig azt mondta: “mindig mindent elkezdesz, szétszedsz, de soha nem fejezed be".

Nekem a példaképem mindig is édesapám, volt hiszen őt követtem még a szakmájában is, ami pedig nem autószerelés volt.

De az autók mindig is érdekeltek, így 99-ben vettem egy kispolszkit, amit elkezdtünk felújítani. Igazából édesapám végezte a munka dandárját, mivel nagyon értett a hegesztéshez és minden egyébhez.De nem mondtam le az usa vasakról sem, de akkoriban európai autóim voltak, csak a nevükkel kapcsolódtak Amerikához.

Első autóm egy hátsó kerekes Ford Sierra volt.Közben volt más autóm is, mikor is végre sikerült megvennem egy Ford Ranger Pickup-ot, ami már kicsit jobban hasonlított az usa vasakra.

Majd alábbhagyott a lelkesedés .De 2006-ban sikerült kijutnom Amerikába és csak ámultam-bámultam .Ugyanabban az évben vettem észre egy elhagyott területen egy Pontiac Firebird-öt. Csak ott a gaz közepén rám nézett és mondta: Vigyél el!. Hát elhoztam, majd kicsit rendbetettem és jött rá egy fanatikus vevő, aki azóta jó barátom lett.

Amikor eladtam az autót, onnan kezdődött el az egész usa vasas történet. Nem nyerészkedésért vettem az autót és nem is az volt a célom az eladásával, hanem hogy olyan valakihez kerüljön, aki megérdemli és vigyáz rá.


2006-ban sikerült kijutnom Amerikába és csak ámultam-bámultam .Ugyanabban az évben vettem észre egy elhagyott területen egy Pontiac Firebird-öt. Csak ott a gaz közepén rám nézett és mondta: Vigyél el!. Hát elhoztam, majd kicsit rendbetettem és jött rá egy fanatikus vevő, aki azóta jó barátom lett.

A TÖRTÉNET TEHÁT 2006-TÓL INDUL.

USA vasak restaurálása, gyűjtése és eladása. Találkozókra járás velük és kicsit átélni azokat a dolgokat amiket kint mindennap megélhetnek az emberek. Egy kis színt vinni a saját és más "őrült" életébe

Amerikai autók javitása, szerelése, karosszéria munkák minden mennyiségben, fényezés, kárpitozás. Amerikai autók bérbe adása eskövőkre, rendezvényekre vagy bármi más igényre.

Kapcsolat

Mészáros József

Telefon: 0630/700-5000

Email: usav8@usav8.hu