MészárosJózsef vagyok, 1978 májusában születtem .

Írhatnám ide, hogy több éves tapasztalat áll a hátam mögött és a világ legjobb szakembereivel dolgozom, de nem lenne valós  adat. Számomra és az autók számára - szerintem - a legjobbakkal dolgozom, de persze mindenkinél vannak jobbak. Több éves tapasztalat? -  ezt meg döntse el mindenki, aki ide látogat és megnézi mivel foglalkozunk.

Igazából hobbyból és az amcsi vasak iránti szeretetből kezdtem el az egészet.

Honnan is indult ez az egész, csak pár sorban írnám le.

 

Szóval gyerekkoromban egyik kedvencem volt a Knight Rider sorozat, abból is David Hasselhoff mellett az autó, ami nem más volt, mint egy Pontiac Firebird Trans Am,  amit akkoriban, gyerekként még nem tudtam. Sőt azt sem tudtam, hogy létezik igazából is ilyen autó. 13 évesen még csak tetszettek ezek, de nem jártam utána a dolgoknak.

 

Aztán egyre több filmet láttam, amiben az usa vasak főszerepeket játszottak, ilyenek voltak:  a Smooky és a bandita, vagy az ebből készült sorozat, a Bandit, valamint a Hazárd megye lordjai és az Ágyúgolyó futam. Ezek mind-mind nagy hatással voltak rám, de ide írhatnám a Rázós futamot, vagy akár az Elvis Presley filmeket is, no meg persze Chuck Norris filmeket is a Dodge Ram miatt.

Édesapám mindig mindenben mellettem állt és támogatott, bár mindig azt mondta: “mindig mindent elkezdesz, szétszedsz, de soha nem fejezed be".

Nekem a példaképem mindig is édesapám, volt hiszen őt követtem még a szakmájában is, ami pedig nem autószerelés volt.

De az autók mindig is érdekeltek, így 99-ben vettem egy kispolszkit, amit elkezdtünk felújítani. Igazából édesapám végezte a munka dandárját, mivel nagyon értett a hegesztéshez és minden egyébhez.

De nem mondtam le az usa vasakról sem, de akkoriban európai autóim voltak, csak a nevükkel kapcsolódtak  Amerikához.

Tovább>>>

1 2 3 4 5 6